Romantisch Winterarrangement

0
Romantisch Winterarrangement

Een romantisch dagje weg. In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u “De Rietstulp”. Een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor.

In de ochtend ontvangst en een rondvaart in winterse sferen

11.45 uur: Aankomst bij restaurant de Rietstulp in Giethoorn, waar u start met 2 koffie of thee (of 1 x frisdrank) en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

12.15 uur: Een tafeltje is voor u gereserveerd in onze rondvaartboot, waarmee u een rondvaart van 1 uur maakt onder begeleiding van een deskundige schipper/gids door ’t mooie in winterse sferen verkerende Giethoorn.

Kijk hier voor de rest van het programma en voor meer informatie over Romantisch Winterarrangement

Delen

About Author