Romantisch Giethoorn met 2 Nachten en Romantische Rondvaart

0

Verwen uw geliefde met romantiek in Giethoorn
In het decor van het oogstrelende Nationaal Park Weerribben – Wieden i.o. aan de rand van het idyllische dorp Giethoorn vindt u aan het water Hotel Restaurant De Jonge. Omgeven door een oase van rust en ruimte. Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid.

De kamers
Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers. Iedere kamer is qua uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance beschikken de hotelkamers over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet en televisie. Antieke en moderne meubelen zijn gecombineerd met warme tinten en kleuren.

Voor meer informatie klik hier!
Romantisch Giethoorn met 2 Nachten en Romantische Rondvaart

Delen

About Author