Culinair Giethoorn arrangement

0

 

Culinair Giethoorn arrangement

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Restaurant de Rietstulp is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het programma

15.00 uur
Aankomst bij De Rietstulp in Giethoorn. In dit gezellige restaurant wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak.

16.00 uur
U maakt een rondvaart van ca. 2 uur met onze speciale Candlelightboot met aan boord 2 hapjes en 2 drankjes, waarbij onderweg wordt gestopt bij edel-en sierstenenmuseum De Oude Aarde en pottenbakkergalerie Rhoda.

 

Kijk hier voor de rest van het programma en voor meer informatie over dit culinair arrangement in Giethoorn

Delen

About Author